Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Wijnhuis: Cesani

Locatie: Pancole, dichtbij San Gimignano, provincie Siena Bodem: leem en zandgrond Productie: 100.000 flessen per jaar Sinds 1950 maakt de familie Cesani wijn in San Gimignano, herkomstgebied van de bekende Vernaccia di San Gimignano. Vader Vincenzo heeft de passie voor wijn overgebracht op zijn kinderen, Letizia , vinologe en tevens de eerste vrouwelijke president van het consortium van wijnmakers vernaccia di San Gimignano.&nbs..

Sanice Vernaccia di San Gimignano 2008

De Sanice is de tweede vernaccia wijn van Cesani en kent een lichte houtlagering. De zuren zijn uitstekend in balans en de afdronk is zeer aantrekkelijk
Kleur: Witte Wijn
€12,90 (verk. per 6)

Chianti Colli Senesi Cesani 2007

Mooie fruitige chianti wijn.. De wijn krijgt goede kritieken in de Gambero Rosso 2009 ""spot-on and a well structured easy drinker, It's also great value for money." 
Kleur: Rode Wijn
€10,50 (verk. per 6)

San Gimignano Rosso Cellori 2005

Deze wijn wordt pas enkele jaren gemaakt, maar bleek direct een topper te zijn. Cellori is een blend van sangiovese en merlot en heeft een complex, maar verfijnd bouquet. Een harmonieuz..
Kleur: Rode Wijn
€22,90 (verk. per 6)

San Gimignano Rosso Cellori 2003

Deze rosso cellori 2003 is een interessante, vriendelijke  wijn met veel fruit, drop, anijstonen en vanille. Mooie lengte. De Merlot doet het goed in deze wijn samen met Sangiovese, zorgt voor mo..
Kleur: Rode Wijn
€21,90 (verk. per 6)