Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Wijnsoort: Rode Wijn

Toscane staat voornamelijk bekend om haar rode wijnen. In Toscane wordt wijn over het algemeen bij het eten gedronken. Dat verklaart waarschijnlijk ook de aanwezigheid van de enorme hoeveelheid aan rijke rode wijnen die deze regio voortbrengt. Van oudsher worden er prachtige wijnen gemaakt van met name de Sangiovese druif. Karakteristiek voor de meeste Sangiovese wijnen is het aroma van zwarte kersen met tonen van hout, teer en wilde kruiden

Rosso di Montalcino Collemattoni 2004

2004 is een uitstekend wijnjaar, deze rosso di Montalcino is nu mooi op dronk en krijgt lovende kritieken. De rosso 2004 heeft een fijn en zacht bouquet van bloemen en veel fruit (zwar..
Kleur: Rode Wijn
€15,90 (verk. per 6)

Rosso di Montalcino Collemattoni 2007

Collemattoni maakt een voortreffelijke zachte, droge rosso di montacino.  De geur van violet bloemen, zwarte kersen en bosvruchten zijn herkenbaar in deze gebalanceerde wijn&..
Kleur: Rode Wijn
€14,90 (verk. per 6)

Brunello di Montalcino Collemattoni 2003

Deze Brunello di Montalcino uit 2003 is mooi in balans De wijn herbergt smaken als aarde, rook, drop, zwarte kersen en pruimen. De tannines zijn stevig, en de wijn komt nog beter tot zijn r..
Kleur: Rode Wijn
€30,90 (verk. per 6)

Brunello di Montalcino Collemattoni 2004

Deze Brunello di Montalcino 2004 is een topwijn en behaalt 95/100 in Parker's Winespectator. De wijn wordt alom geprezen en gezien als de beste wijn ooit van Marcello Bucci's Collemattoni. ..
Kleur: Rode Wijn
€42,90 (verk. per 6)