Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Druif: Merlot wijn

Merlot - internationaal rood druivenras dat in Toscane sinds de jaren '90 van de twintigste eeuw aan een opmars bezig is. Het is nog niet zo heel lang dat merlot in groeiende hoeveelheden staat aangeplant in Toscane. Maar sinds de experimenten uit het midden van de vorige eeuw om sangiovese te mengen met internationale - lees: Franse - druivenrassen, staan zowel cabernet sauvignon als merlot in de belangstelling van de Toscanen. Hoewel merlot..

mixdoos Toscane rood

samengestelde doos met 6 voortreffelijke rode wijnen uit de Tosane inhoud: - 1 fles Chianti Colli Fiorentini van Malenchini - 1 fles Chianti Colli Senesi van Cesani - 1 fles Chaintti Ruf..
Kleur: Rode Wijn
€12,93 (verk. per 6)

Chianti Rufina Selvapiana 2007

Mooie traditionele chianti. De chianti 2007 is een uitstekende wijn zoals we van Selvapiana gewend zijn met zachte tannines en een heerlijk aroma. 
Kleur: Rode Wijn
€11,90 (verk. per 6)

Chianti Rufina Selvapiana magnum 2007

Robuuste magnumflessen van deze mooie Chianti van Selvapiana. Mooie traditionele chianti, De chianti 2007 is een uitstekende wijn zoals we van Selvapiana gewend zijn: zachte tannines en een heerlijk..
Kleur: Rode Wijn
€22,50 (verk. per 6)

Fornace IGT 2006

Fornace is een blend van sangiovese (20%) met merlot (40%) en cabernet sauvignon (40%). deze zogenaamde Super Tuscan is op de markt sinds begin jaren ''90, maar wordt alleen gemaakt in de betere ..
Kleur: Rode Wijn
€29,90 (verk. per 6)