Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Druif: Canaiolo nero wijn

Canaiolo nero - rood druivenras, vooral bekend als bestanddeel van Chianti Met zijn donkerrode kleur, geparfumeerd aroma, gematigde tannines en milde zuren werd canaiolo in de 19e eeuw vooral gebruikt in de assemblage voor Chianti. Canaiolo werd door Baron de Ricasoli voorgeschreven als verplicht ingrediënt, om de strengheid van Sangiovese wat te verzachten. Na de grote phylloxeraplaag kon canaiolo echter slecht tegen enting op onderstokken u..

Chianti Rufina Selvapiana 2007

Mooie traditionele chianti. De chianti 2007 is een uitstekende wijn zoals we van Selvapiana gewend zijn met zachte tannines en een heerlijk aroma. 
Kleur: Rode Wijn
€11,90 (verk. per 6)

Chianti Rufina Selvapiana magnum 2007

Robuuste magnumflessen van deze mooie Chianti van Selvapiana. Mooie traditionele chianti, De chianti 2007 is een uitstekende wijn zoals we van Selvapiana gewend zijn: zachte tannines en een heerlijk..
Kleur: Rode Wijn
€22,50 (verk. per 6)

Chianti Colli Senesi Cesani 2007

Mooie fruitige chianti wijn.. De wijn krijgt goede kritieken in de Gambero Rosso 2009 ""spot-on and a well structured easy drinker, It's also great value for money." 
Kleur: Rode Wijn
€10,50 (verk. per 6)

Chianti Colli Fiorentini Malenchini 2007

Traditionele chianti fiorentini gemaakt van sangiovese en een klein precentage canaiolo nero. Zeer fruitige (met name kersen), aangename wijn met een mooie structuur en pretige tannines. Ee..
Kleur: Rode Wijn
€9,90   €6,00 (verk. per 6)