Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Italiaanse Wijnen

Als er één landstreek is in de wereld waar je eigenlijk geweest móet zijn, is het Toscane! Het gebied biedt ontelbare mogelijkheden om volop van het leven te genieten. De keuken van Toscane is simpel maar eerlijk en subliem. Wijn en olijfolie zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Toscane brengt de mooiste wijnen van Italië voort, waarbij authenticiteit een voorname rol speelt in de productie van kwaliteitswijnen. De unieke eigen druivensoort, de Sangiovese, komt op de eerste plaats. Hoewel er in de laatste jaren ook veel succesvol geëxperimenteerd is met internationale variëteiten zoals de Cabernet Sauvignon, de Merlot, en de Chardonnay. Met keepingthedragonalive.com waren de mooiste wijnen uit de Toscane nog nooit zo dichtbij.

Rosso di Montalcino Collemattoni 2004

2004 is een uitstekend wijnjaar, deze rosso di Montalcino is nu mooi op dronk en krijgt lovende kritieken. De rosso 2004 heeft een fijn en zacht bouquet van bloemen en veel fruit (zwar..
Kleur: Rode Wijn
€15,90 (verk. per 6)

Rosso di Montalcino Collemattoni 2007

Collemattoni maakt een voortreffelijke zachte, droge rosso di montacino.  De geur van violet bloemen, zwarte kersen en bosvruchten zijn herkenbaar in deze gebalanceerde wijn&..
Kleur: Rode Wijn
€14,90 (verk. per 6)

Brunello di Montalcino Collemattoni 2003

Deze Brunello di Montalcino uit 2003 is mooi in balans De wijn herbergt smaken als aarde, rook, drop, zwarte kersen en pruimen. De tannines zijn stevig, en de wijn komt nog beter tot zijn r..
Kleur: Rode Wijn
€30,90 (verk. per 6)

Brunello di Montalcino Collemattoni 2004

Deze Brunello di Montalcino 2004 is een topwijn en behaalt 95/100 in Parker's Winespectator. De wijn wordt alom geprezen en gezien als de beste wijn ooit van Marcello Bucci's Collemattoni. ..
Kleur: Rode Wijn
€42,90 (verk. per 6)