Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Betalen

Op keepingthedragonalive.com is een veilige afhandeling van uw transactie gewaarborgd!

Tijdens het invoeren van uw bestelling is de verbinding tussen uw systeem en keepingthedragonalive.com beveiligd. Via SSL worden alle gegevens versleuteld verzonden. De veilige SSL-verbinding is te herkennen aan het slotje in de browser. U weet dus zeker dat alle gegevens altijd 100% veilig naar keepingthedragonalive.com worden doorgestuurd.

De bestelling dient vooraf te worden betaald. Controleer de factuur goed.
In samenwerking met docdata payments bieden wij de volgende betalingsmogelijkheid (via een beveiligde SSL-verbinding): - iDEAL (internetbankieren)

Voor bedrijven is het tevens mogelijk om te betalen via facturering, hiertoe kan contact worden opgenomen met zakelijk@keepingthedragonalive.com. De standaard betalingstermijn is 14 dagen. Indien de betalingstermijn is overschreden zal het te betalen bedrag worden verhoogd met € 5,00 administratie- en incassokosten, onverminderd ons recht om, indien de betaling ook daarna niet bijgeschreven wordt dan wel door ons te incasseren is, de werkelijke kosten om tot incasso van het verschuldigde bedrag te komen op u te verhalen en onze andere uit de wet voortvloeiende rechten uit te oefenen tot incasso van het verschuldigde bedrag te komen op u te verhalen en onze andere uit de wetvoortvloeiende rechten uit te oefenen.

Over docdata payments
docdata payments is in 1999 gestart met het verzorgen van betaaldiensten onder de naam Triple Deal. Triple Deal is opgericht door het Nederlandse Conclusion BV. In 2007 verkreeg docdata een meerderheidsbelang in Triple Deal en in januari 2008 is de bedrijfsnaam omgedoopt in docdata payments.