Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Speciale wijn geschenken

Op zoek naar een bijzonder wijngeschenk? Wat dacht u van een schitterende magnumfles in een mooie houten box of misschien zelfs wel een dubbele magnumfles om het diner extra feestelijk te maken. Aan u de keuze: schenken aan iemand anders of om zelf te ontkurken en te schenken bij een passend diner.

Twee of drie standaard flessen wijn in mooie houten kist, kan natuurlijk ook. Standaard bieden we de combinatie van twee Collenattoni wijn, maar geeft u de voorkeur aan twee of drie andere wijnen in een geschenkkist, stuur ons een mail (geschenk@keepingthedragonalive.com) en wij maken voor u een passend geschenk.

geschenkkistje Collemattoni

Speciale geschenkkist met twee flessen van het wijnhuis Collemattoni: een fles Rosso di Montalcino 2007 en  een fles Brunello di Montalcino 2003. Mooi als cadeau. Beide wijnen zijn moo..
Kleur: Combinatie product
€49,90 (verk. per 2)

Chianti Rufina Selvapiana dubbele magnum 2007

Robuuste dubbele magnumfles (3 Liter inhoud) van de Chianti Rufina van Selvapiana. Goed wijnjaar. Mooie traditionele chianti chianti en een uitstekende wijn zoals we van Selvapiana gewend zijn ..
Kleur: Combinatie product
€44,90 1 houten box

Luenzo IGT magnum 2003

Deze Luenzo 2003 in magnumuitvoering is slechts in beperkte oplage gemaakt  Deze wijn is nu mooi op dronk, maar heeft ook nog enkele jaren bewaarpotentieel. Deze supertuscan ..
Kleur: Combinatie product
€55,00 (verk. per 1)