Uw winkelmandje is momenteel nog leeg

Bestelinformatie

Bij keepingthedragonalive.com bestelt u veilig en snel. Tijdens het bestelproces heeft uw computer een beveiligde verbinding met onze servers zodat u er altijd van verzekerd bent dat uw gegevens niet door derden kunnen worden onderschept. Uw privacy is hiermee gewaardborgd.

Minimum bestelwaarde
Er geldt een minimum bestedingsbedrag van € 50,00. De besteleenheid is per doos, dat in de regel zal bestaan uit 6 flessen. Speciale geschenkdozen kunnen afwijkende besteleenheden hebben. Bestellingen van wijnen die niet in het assortiment voorkomen, kunnen ook niet uitgevoerd worden.

Verzendkosten
Voor elke opgegeven bestelling met een verkoopwaarde tussen de € 50,- en € 100, - brengen wij € 12,50 in rekening als bijdrage in de bezorgkosten. Indien de verkoopwaarde van de bestelling tussen de € 100,- en € 150,- bedraagt, zijn de bezorgkosten € 7,50. Bestellingen met een verkoopwaarde tussen de € 150,- en € 200,- kennen een bijdrage van € 2,50 in de bezorgkosten. Bestellingen boven de € 200,- worden kosteloos bezorgd op een door u opgegeven adres.